Curs de preparació per a la prova d'accés a CFGS

Si vols fer un cicle formatiu de grau superior i no tens el títol de batxillerat o equivalent, ara ho pots aconseguir superant la prova d’accés que es convoca cada any al mes de maig. A aquesta prova t’hi pots presentar tant si tens un cicle formatiu de grau mitjà aprovat com si no.
A 5PASSES t’oferim cursos dissenyats per ajudar-te a superar amb èxit aquesta prova.

Qui pot fer aquests cursos?

  • Tots els alumnes que tinguin 19 anys complerts o que els compleixin durant l’any 2018. En aquest cas no cal tenir un cicle de grau mitjà aprovat.
  • Les persones amb 18 anys complerts, o que els compleixin durant l’any 2018, i que tinguin un cicle de grau mitjà aprovat del mateix grup d’itineraris del CFGS que es vulgui estudiar.

Aconsegueix més nota!

La nota final es calcula sumant la nota de la prova d’accés i els punts extra que es poden aconseguir lliurant puntualment els deures i fent els exàmens semestrals de l’IOC. D’aquesta manera pots sumar fins a 2 punts extra a la nota de la prova d’accés. La nota també la pots incrementar amb l’experiència laboral o formativa. Nosaltres t’ajudarem a aconseguir tots aquests punts extra.
Has de tenir en compte, però, que per sumar tots aquests punts extra has de treure com a mínim un 4 a la prova d’accés i inscriure’t abans del dia 20 de setembre.

Com és la prova d’accés?

La prova es divideix en dues parts, la part comuna i la part específica. A la part comuna has d’examinar-te de 4 assignatures (llengua catalana, llengua castellana, llengua estrangera i matemàtiques). A la part específica has d’examinar-te de dues assignatures. Aquestes dues assignatures no són iguals per a tothom ja que depenen del cicle formatiu que es vulgui estudiar un cop superada la prova.
Si vols més informació sobre quin cicle pots estudiar i quines assignatures específiques has de fer, posa’t en contacte amb nosaltres.

Horaris

El curs comença el 15 de setembre i acaba al maig. El curs és de 15 hores setmanals i l’horari és de dilluns a divendres de 10 a 1 del matí.

Preus

48 € de matrícula i 9 mensualitats de 241,70 €
(50% de descompte en la matrícula si ets família nombrosa)

Si ja tens aprovada la part comuna de la prova i vols preparar-te només la part específica, posa't en contacte amb nosaltres i t'oferirem una solució personalitzada.

C. Garcilaso, 111 08201 Sabadell 93 727 28 08 informacio@5passes.com © 2020 5PASSES. Tots els drets reservats.