Curs de formació específica per a l'accés a CFGS (CAS)

Els requisits per poder fer aquest curs són inscriure’t abans del 20 de setembre i tenir un cicle formatiu de grau mitjà aprovat. Si no compleixes aquests dos requisits, pots optar a fer el curs de preparació per a la prova d'accés a grau superior.

Què has de fer per aprovar?

Amb el curs de formació específica per a l’accés a CFGS no t’ho jugues tot en un sol examen. Per aprovar tan sols has de lliurar puntualment els deures i fer els exàmens semestrals de l’IOC. La nota final es calcula amb la nota del lliurament dels deures i la dels exàmens. En cas de no aprovar alguna assignatura, tens la possibilitat de fer una recuperació al juny.

Quines assignatures té el curs?

El curs té 4 assignatures obligatòries (català, castellà, anglès i matemàtiques) i una assignatura específica a escollir segons el cicle que vulguis estudiar: física-tecnologia (opció científico-tècnica), economia d’empresa (opció humanística i social), física-tecnologia (opció artística) i ciències de l’esport (opció esportiva). Si vols saber quina és l'opció que et cal fer clica aquí.

Horaris

El curs comença el 15 de setembre i acaba al maig. El curs és de 15 hores setmanals i l’horari és de dilluns a divendres de 10 a 1 del matí.

Preus

48 € de matrícula i 9 mensualitats de 241,70 €
(50% de descompte en la matrícula si ets família nombrosa)

C. Garcilaso, 111 08201 Sabadell 93 727 28 08 informacio@5passes.com © 2020 5PASSES. Tots els drets reservats.