Accés a cicles formatius de grau superior

Si el teu objectiu és fer un cicle formatiu de grau superior (CFGS) i no tens el batxillerat aprovat, ara amb 5PASSES ho pots aconseguir.

Faràs classe en grup reduït

A 5PASSES ens agrada treballar amb molt pocs alumnes per grup (16 com a màxim) de tal manera que l’aprenentatge sigui el més ràpid i personalitzat possible.

Aconseguiràs millorar la teva nota d’accés

A 5PASSES aquests cursos els preparem a través de l’IOC (Institut Obert de Catalunya). Si decideixes fer el curs a 5PASSES, nosaltres ens ocuparem de tot: t’inscriurem a l’IOC, podràs assistir a les nostres classes presencials i, amb el seguiment personalitzat del teu tutor de 5PASSES, podràs aprovar fàcilment el curs. Estem convençuts que la combinació de l’ensenyament online de l’IOC amb les classes presencials a 5PASSES són la millor manera d’aconseguir més nota.

Podràs fer servir un campus virtual

Si no pots venir a totes les classes, no et preocupis. Gràcies al campus online podràs seguir el curs des de casa.

Disposaràs d’una aula d’estudi gratuïta

A l’aula d’estudi podràs preparar els exàmens i fer els deures en un ambient de treball agradable i amb l’ajuda puntual dels nostres professors.

Et donarem material didàctic fet a mida

A part del material propi de l’IOC, et proporcionarem material d’estudi actualitzat i preparat especialment per a aquests cursos (apunts, exercicis, resums, exàmens d’anys anteriors, etc).

Podràs fer classes extra

Si hi ha alguna assignatura del curs que se’t resisteix i vols que un professor et doni un cop de mà, cap problema! Només cal que ens ho diguis i ens posarem en marxa per buscar-te el professor de reforç que més et convingui.

Fora la burocràcia!

Et farem tots els tràmits oficials i et resoldrem qualsevol dubte burocràtic que puguis tenir de tal manera que tu, aquest any, només t’hagis de concentrar a estudiar.

 

Tria la teva via d’accés:

TINC UN CICLE FORMATIU DE GRAU MITJÀ APROVAT
Curs de formació específica per a l'accés a CFGS (CAS)

NO TINC UN CICLE FORMATIU DE GRAU MITJÀ APROVAT
Curs de preparació per la prova d'accés a CFGS

C. Garcilaso, 111 08201 Sabadell 93 727 28 08 informacio@5passes.com © 2020 5PASSES. Tots els drets reservats.