Cursos de selectivitat

Professor a la pissarraSi has de presentar-te a l’examen de selectivitat, a 5PASSES et podem ajudar.

T'oferim classes en grup reduït i classes individuals en les quals el nostre equip de professors t'explicarà i t’ajudarà a estudiar tot allò que has d’aprendre per tal de superar amb èxit la prova de selectivitat.

Grups reduïts.

Treballem amb grups de molt pocs alumnes (4 com a màxim durant el curs i 5 com a màxim a l'estiu) amb l’objectiu que  l’aprenentatge sigui el més ràpid i personalitzat possible. També et podem oferir classes individuals o, fins i tot, muntar-te un grup a mida per a tu i els teus amics o companys.

Aula d’estudi.

A l’aula d’estudi podràs estudiar i fer els deures en un ambient de treball agradable i amb l’ajuda dels nostres professors. A l’aula d’estudi hi ha un màxim de 10 alumnes per grup durant el curs i 16 com a màxim a l'estiu.

Material didàctic fet a mida.

Et donem material de treball actualitzat i preparat especialment per a les classes de selectivitat (apunts, exercicis, resums, exàmens...).

Escull les assignatures que vols preparar.

A 5 PASSES pots fer totes les assignatures o escollir només aquelles que més t’interessi preparar amb nosaltres. 

Fora la burocràcia!

Et fem gratuïtament tots els tràmits necessaris per a inscriure’t a les PAU de tal manera que tu, aquest estiu, només t’hagis de concentrar a estudiar.

Horaris i preus

C. Garcilaso, 111 08201 Sabadell 93 727 28 08 informacio@5passes.com © 2020 5PASSES. Tots els drets reservats.