Horaris i preus de selectivitat

Pissarra

A 5PASSES pots escollir:

  • Quines assignatures vols preparar amb la nostra ajuda i quines et vols preparar pel teu compte. No t'obliguem a fer un curs amb totes les assignatures a les que t’has de presentar.
  • El nombre d'hores setmanals que vols fer de cada assignatura. Aquest nombre d’hores el pots anar variant al llarg del curs en funció de les teves necessitats. Has de fer un mínim d'una hora setmanal per assignatura.
  • Si vols fer les classes en grup reduït de com a màxim 4 alumnes o tenir un professor per a tu sol, o fer unes assignatures en grup i altres amb un professor per a tu sol. Les assignatures que t’oferim en grup reduït són: llengua castellana i literatura, llengua catalana i literatura, anglès, matemàtiques, matemàtiques aplicades a les ciències socials, física i química.

Preus

 Classes en grup reduït i individuals

Preu d'una hora setmanal de classes en grup reduït 58,80 € al mes
Preu d'una sessió individual de 45 minuts la setmana 101,60 € al mes

Horaris

Un cop tinguis clar les assignatures que vols treballar a 5PASSES, quines vols fer en grup reduït, quines individuals i quines en grups a mida i quantes hores vols fer de cada assignatura, truca'ns al 93 727 28 08 o escriu-nos i ens posarem en contacte amb tu per trobar-te l’horari que s’adapti millor a les teves necessitats

 

Tornar

C. Garcilaso, 111 08201 Sabadell 93 727 28 08 informacio@5passes.com © 2020 5PASSES. Tots els drets reservats.