Accés a cicles formatius de grau superior

Vols fer un cicle formatiu i no tens el batxillerat o equivalent? Has fet un grau mitjà però la nota no t'arriba per fer el grau superior? Ara ho pots aconseguir superant la prova d'accés que es convoca cada any al mes de maig. A PASSES et podem ajudar a preparar aquesta prova.

Com és la prova d'accés i quin s'hi pot inscriure?

Per inscriure's a la prova cal tenir 19 anys o més (o complir-los l'any que es fa la prova) i no tenir cap titulació acadèmica o d'ensenyaments equivalents que permeten l'accés directe a la formació professional (batxillerat o equivalent, o curs específic d'accés).

La prova es divideix en dues parts, la part comuna i la part específica. A la part comuna has d'examinar-te de 4 assignatures (llengua catalana, llengua castellana, llengua estrangera i matemàtiques). A la part específica has d'examinar-te de dues assignatures. Aquestes dues assignatures no són iguals per a tothom, ja que depenen del cicle formatiu que es vulgui estudiar un cop superada la prova. Si vols més informació sobre quin cicle pots estudiar i quines assignatures específiques has de fer, posa't en contacte amb nosaltres.

Faràs classe en grup reduït

Només 4 alumnes per grup per tal que l'aprenentatge sigui el més ràpid i personalitzat possible.

Aconseguiràs millorar la teva nota d'accés

A 5PASSES aquests cursos els preparem a través de l’IOC (Institut Obert de Catalunya). Si decideixes fer el curs a 5PASSES, nosaltres ens ocuparem de tot: t'inscriurem a l’IOC i podràs assistir a les nostres classes presencials. La nota final es calcula sumant la nota de la prova d'accés i els punts extra que es poden aconseguir lliurant puntualment els deures i fent els exàmens semestrals de l’IOC. D'aquesta manera pots sumar fins a 2 punts extra a la nota de la prova d'accés.  La nota també la pots incrementar amb l'experiència laboral o formativa. Nosaltres t'ajudarem a aconseguir tots aquests punts extra. Has de tenir en compte, però, que per sumar tots aquests punts extra has de treure com a mínim un 4 a la prova d'accés i inscriure't abans del dia 23 de setembre.

Podràs fer servir un campus virtual

Si no pots venir a totes les classes, no et preocupis. Gràcies al campus online podràs seguir el curs des de casa.

 

Et donarem material didàctic fet a mida

A part del material propi de l’IOC, et proporcionarem material d’estudi actualitzat i preparat especialment per a aquests cursos (apunts, exercicis, resums, exàmens d'anys anteriors, etc).

 

Fora la burocràcia!

Et farem tots els tràmits oficials i et resoldrem qualsevol dubte burocràtic que puguis tenir de tal manera que tu, aquest any, només t'hagis de concentrar a estudiar.

Horaris

El curs comença el 19 de setembre i acaba al maig.
El curs és de 5 hores setmanals i l'horari és el següent: dimarts de 18.00h a 20.00 h (matemàtiques i català/castellà), dijous de 18.00 h a 20.00 h (específiques i anglès) i divendres de 18.00 h a 19.00 h (matemàtiques).

Preus

54 € de matrícula. Setembre: 170,95 €. D'octubre a maig: 341,90 € al mes.