Accés a la universitat per a més grans de 25 anys i de 45 anys

Si vols anar a la universitat i tens més de 25 anys, a 5PASSES et podem ajudar. La nostra escola t'ofereix cursos dissenyats per a superar amb èxit les proves d'accés a la universitat per a més grans de 25 i de 45 anys.

Tindràs un professor per a tu sol.

A 5PASSES no ens agrada fer-te perdre el temps. Hem vist que l’alumne en treu molt més profit i aprèn de forma més ràpida si té un professor per a ell sol. És per això que preferim fer poques classes individuals que moltes en grup. Creiem que aquesta és la manera d’aprendre ràpidament i millor.

Et donarem accés a un campus virtual on trobaràs material didàctic fet a mida.

Et proporcionarem material d’estudi actualitzat i preparat especialment per a aquests cursos (apunts, exercicis, resums, exàmens d’anys anteriors, etc.).

Podràs fer classes de reforç.

Si hi ha alguna assignatura del curs que se’t resisteix i vols que un professor et doni un cop de mà, cap problema! Només cal que ens ho diguis i ens posarem en marxa per buscar-te el professor que més et convingui.

Fora la burocràcia!

Et farem tots els tràmits oficials i et resoldrem qualsevol dubte burocràtic que puguis tenir de tal manera que tu, aquest any, només t’hagis de concentrar a estudiar.

 

Si vols més informació clica a l'opció que t'interessi:

Accés a la universitat per a més grans de 25 anys

Accés a la universitat per a més grans de 45 anys