Com són les nostres classes de repàs

Professor i alumna

Atenció personalitzada

Volem que l'alumne aprengui de forma ràpida i personalitzada. És per això que a 5PASSES els grups són de 4 alumnes com a màxim durant el curs i de 5 a l'estiu. També et podem oferir classes individuals o, fins i tot, muntar-te un grup a mida per a tu i els teus amics o companys.

Organitzem-nos!

El primer dia de classe, el professor amb l’ajuda de l’alumne (i, si cal, dels pares) defineix quins són els objectius que s’han d’aconseguir. Aquests objectius poden ser treure millors notes als exàmens, fer els deures, aprendre tècniques d'estudi per millorar el rendiment a l'escola i a l'institut, preparar el curs vinent durant l'estiu, etc. Un cop fixats els objectius, fem un pla de treball per tal d’organitzar la feina que cal fer cada dia i ens posem a treballar per aconseguir aquests objectius.

 Aprèn practicant!

Intentem que les classes siguin molt pràctiques: fugim de les explicacions magistrals i fem que, a partir d’una petita explicació del professor, sigui el mateix alumne qui es posi a treballar i així aprengui de la manera més ràpida i efectiva. Volem que l’alumne marxi de classe havent après el que necessitava per aprovar els exàmens i que a casa hagi d’estudiar el mínim possible.

Ensenyem tècniques d'estudi

A les classes, no ens oblidem de les tècniques d’estudi. I ho fem aplicant-ho als continguts de les assignatures que l’alumne fa a l'escola i a l’institut: els nostres alumnes aprenen a fer uns apunts correctes, a ser ordenats amb el material d’estudi, a fer resums i esquemes, a organitzar-se la feina, ...

Estem en contacte

Sempre que és necessari, els professors es posen en contacte amb els pares (per correu electrònic o telèfon) per tal de valorar l’evolució de l’alumne i per avisar en el cas que l’alumne falti a classe. I, si cal, també ens posem en contacte amb els tutors i professors de l'escola o l’institut per col•laborar i donar una ajuda més efectiva a l'alumne.

 

Tornar